Thursday, November 13, 2008

agak2 kite syg ayang x?

cite ni pun upload dr mber m3x dulu..

http://miszprodigy.blogspot.com/
so swettt...suke sgt... :)

****************************************************





Valentine hari tu ayang tanya kite tang maner kite sayang kat ayang? tapi time 2 kter x dapat nak jawab.. smalam ayang merajuk ngan kiter.. kiter da penat nak layan .. lantak larr.. ayang kol banyak kali pun kiter malas nak jawab..Smalam kiter dok asik pk soklan 2.. tang maner erk kiter sayang kat ayang?? mybe x sedalam cinta romeo n juliet.. sayang kter kat ayang sgt kerdil..sebab tu kot ayang selalu merajuk ngan kiter.. entah larr.. kter pun x taw.. aper yang kter tahu..


  1. Sebelum kite kenal ayang, tipa2 sem kter dapat Anugerah Dekan, tapi bile dah kenal ngan ayang, tiap2 sem kiter repeat paper.. Sebelum kter kenal ayang kiter belajar pakai duit biasiwa kiter. tapi bile dah kenal ngan ayang, nak makan pun mintak duit ngan mak..

  2. Kalau kiter ade 1 buah epal kter bagi kat ayang. klu ader 2 kter bagi yang besar kat ayang..

  3. Ayang ni tak la cun sangat, tapi kiter tak penah nak kutuk ayang tak cun.. tapi kite yang hensem niw ayang lagi nak kutuk dengan member depan kiter.

  4. Erra Fazira lalu depan kiter, kiter x puji langsung , takut ayang marah. tapi MAt Indon dok depan SOGO ayang ngorat, siap mintak no fon depan kiter lagi

  5. Kter beli mask CLINIQUE ngan ayang kter kater Rm300, ayang beli kat kiter jamtangan RM30 ayang kate RM300

  6. sekali kiter demam, kiter kene diet 2kg sebab nak jaga ayang, tapi biler kiter demam ayang naik 2kg sebab abeskan makanan kiter

  7. pernah ayng tanye kiter kalau ayang jatuh cinta dengan lelaki lain kiter nak watpe.. kite kater kiter nak bunuh laki 2, tapi biler kiter tanyer kalu kiter jatuh cinta kat pompuan lain,ayang na watpe, ayang kater nak bunuh kiter, nenek kiter, mak kter ngan ayah kiter.

  8. Kucing kat umah kite beranak, kiter bagi anak kucing yang paling cute sekali kat ayang, 2 ari ayang bela kucing 2, dah mati,ayang tak kate papepun. ayang bagi ikan emas yang dah nazak kat kter, 2 ari lepas 2 dyer mati, ayang kater ayang nak bunuh sumer anak kucing kiter.

  9. ayang kalau nak pakai duit kter main amik jer, 30 k 90 ker, selagi wallet kiter ade duit.. Ari 2 kiter nak pinjam 10 ringgit jer sebab kter terlupe bw wallet kiter, ayang kater kiter kedekut

  10. birthday ayang kiter x penah luperr.. tapi birthday kiter ari niw ayang tak penah nak ingat!!Hmm.. kter bukan nak mengungkit.. cumer kiter nak tanyer balik.. agak2 kiter sayang ayang x??

******************************************************



swet kan? walaupun ati ngah xtul ngn koloid ( crush ngn dat lect.. =( xnak fail..xank repeat... )tp ak ttp nak post cite ni..
so,korang cane?

7 comments:

zaradgreat said...

i like this post!!
uhuhuh.tnggalkan je pmpuan tuh
hahahaha

eh.npe ngan dr rusli??
xamek koloid ker??
gudluck!!jmpe di dectar ptg ni!!

miss kecik said...

tau xpe.hua hua..
xla..ak da jupe die..die bek gile r..tharu ak..
tp ak ttp xmau amek kuiz 2..huhu

zaradgreat said...

ye ke???
ala...
ko nih.dh bis blaja koloid ..dh xm bru nk btau
adeh....
nyesal xjmpe die!!
haahahaha
cm garang je kt lecture...

zaradgreat said...

cik dalila daud ::
get ready
huhuhuh
edit blk url aku kt blog ko nnti.
aku nk tuka url blogku daa
hehehe..

check this out! ::
zaradgreat.blogspot.com

zaradgreat said...

correction ::
huhu
zara-dgreat.blogspot.com
sorry for any inconvnience
hehehehe

mount_dweller said...

hoho...
kne bijak maen cinta...hak3

Mohd Rasydan said...

anda di tag...
silalah jawab ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...