Saturday, April 25, 2009

antara cinta dan suka

dr blog en izo..

Di hadapan orang yang kita cinta, hati kita akan berdegup kencang.
Tapi di depan orang yang kita suka, hati kita akan gembira.

Di depan orang yang kita cinta, musim sentiasa berbunga-bunga.
Di depan orang yang kita suka, musim itu cuma berangin sahaja.

Jikalau kita lihat di dalam mata orang yang kita cinta, kita akan kaku.
Jikalau kita melihat mata orang yang kita suka, kita akan tersenyum.

Di depan orang yang kita cinta, lidah kelu untuk berkata-kata.
Di depan orang yang kita suka, lidah bebas berkata apa saja.

Di depan orang yang kita cintai, kita menjadi malu.
Di depan orang yang kita suka, kita akan tunjukan image yang sebenarnya.

Kita tidak boleh merenung mata orang yang kita cinta.
Tapi kita selalu merenung mata orang yang kita suka.

Bila orang yang kita cinta menangis, kita akan turut menangis.
Bila orang yang kita suka menangis, kita akan membuat dia gembira.

Perasaan cinta bermula dari kata.
Perasaan suka bermula dari telinga.

7 comments:

yanafia said...

tukar2 la link capeq tu..
aku rase tak perlu kot perkataan "adik" kat pangkal tuh...
ekekekekek
=p

Mohd Rasydan said...

anda di tag.. sila lihat blog saya..

miss kecik said...

tq kak yana,tp da mmg adik kan..
nk wat cane..huhu

Liyana. said...

sebab tak ada shout out box, jadi nak melintas di sini aje..haha

zaradgreat said...

cik dalila daud~~
anda telah di-tag.

hehehehhe

AziraOmar said...

hehe~ betoi!! betoii!~ :)

miss kecik said...

azira :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...